Att bo hos Hyltebostäder

Oavsett om du är gammal eller ung kan vi erbjuda dig ett positivt och levande boende. Våra lägenheter ligger i välskötta och trygga kvarter med utrymme för både livfulla och stillsamma aktiviteter. Du får bo bekvämt och bra med hög standard. Vår vänliga personal tar hand om allt.

 

Som hyresgäst hos Hyltebostäder ska du veta att vi gör vad vi kan för att hålla din boendekostnad så låg som möjligt. Men du ska också veta att du själv kan påverka kostnaden ganska rejält. Det handlar tex om så enkla grejer som spara energi och tänka miljömedvetet.

När du bor hos Hyltebostäder bor du med frihet. Du kan flytta när du vill (med tre månaders uppsägningstid) och vill du flytta inom vårt bostadsbestånd hjälper vi dig att göra flytten så snabb och smidig som möjligt.

 Det är självklart att du vill trivas med din bostad och ditt boende. Mycket beror på dig själv som hyresgäst tillsammans med de andra hyresgästerna. Goda grannar är guld värt och enklaste vägen dit är att visa respekt och att ta hänsyn. Men ingen begär av dig att du ska tassa på tå - vanligt sunt förnuft räcker långt!