Att söka bostad

Vi vill att du är aktiv och söker de lägenheter som du verkligen är intresserad utav, för att kunna göra det måste du registrera dig som sökande. De lägenheter som är lediga visas på vår hemsida.

Registrering

För att registrera dig går du in på "mina sidor", sedan går du vidare till "registrera dig" och följ instruktionerna. När registreringen är klar kan du gå tillbaka till "mina sidor" igen och logga in. Nu kan du gå in och anmäla ditt intresse för lägenheter, du får en poäng för varje dag du står i kö. Köpoängen är personliga och kan ej överlåtas. När du tecknar ett hyreskontrakt hos oss nollställs dina poäng och du plockas bort från vår kö. Det är viktigt att du anger en aktuell mejladress på "mina sidor" för det är via mejl du får dina lägenhetserbjudanden. 

Tilldelning av lägenhet

Grundprincipen är att den som har stått längst i kö tilldelas lägenheten, förutsatt att denne uppfyller våra grundkrav. Om det är flera som tackat ja till lägenheten förbehåller vi oss rätten att göra ett urval. Vi lämnar ej några motiveringar i de enskilda fallen.

Lägenhetserbjudande

När du sökt lägenhet och får mejl om erbjudande är det viktigt att du bokar visning av lägenheten. Du har 7 dagar på dig att att svara på ditt lägenhetserbjudande. OBS! Tackar du nej till tre lägenheter eller obesvarat två stycken lägenhetserbjudanden blir du spärrad i vårt system i 3 månader.   

Har du några frågor är du välkommen att kontakta oss på telefon, 0345-181 00.