Landeryd

Ca 11 kilometer utanför Hyltebuk ligger Landeryd som är ett stationssamhälle med stolt järnvägshistoria och var en viktig järnvägs-knutpunkt under 1900-talets första hälft. I tätorten finns än idag en aktiv tågförening som arrangerar åkturer med ånglok.

I Landeryd erbjuder vi lägenheter på följande områden:

Hyltevägen - Välkommen till ett mysigt område där lägenhetshusen är placerade utmed vägen och skapar på så vis en trygg, bilfri innergård för barnen med lekmöjligheter. Precis bakom husen ligger skog så här bor man nära natur. Här har alla lägenheter tillgång till egen uteplats eller balkong samt att det finns tvättmöjligheter i varje lägenhet.

Skolvägen – Välkommen till ett flerfamiljshus där även Landeryds förskola håller till. Här erbjuder vi 1 rok till 3 rok, samtliga med balkonger och gemensamma tvättmöjligheter i källaren.

Centrumvägen – Välkommen till ett mysigt område med sju stycken markplanslägenheter där man bor med närhet till naturen och med skogen precis bakom husen. Ett bekvämt boende med uteplats, egna tvättmöjligheter samt diskmaskin i varje bostad.

I Landeryd finner du förskola, låg- och mellanstadieskola, samt en lunchrestaurang.

Bussförbindelser: Med Hallandstrafikens buss 417 tar du dig till Hyltebruk. Tyvärr kommer linjen att upphöra den 12:e december 2021. 

Tågförbindelser: Med Krösatågen tar du dig till både Halmstad och Nässjö.

Centrumvägen, Landeryd