Torup

Ca 12 kilometer från Hyltebruk ligger Torup, som är kommunens näst största tätort. Den vackra sjögårdssjön som ligger centralt i Torup går på somrarna att bada i och på vintrarna om isen är tillräckligt tjock att åka bland annat skridskor på.

I Torup erbjuder vi lägenheter på följande områden:

Kyrkvägen – Välkommen till ett mysigt område där lägenhetshusen är placerade som ett U och skapar en trygg, bilfri innergård för barnen. Här har alla lägenheter tillgång till egen uteplats eller balkong samt att det finns tvättmöjligheter i varje lägenhet.

Smedjevägen 2 och Sjövägen 1 – Välkommen till två flerfamiljshus som ligger på samma område men med två olika adresser. Här kan vi erbjuda allt från 1 rum med kokvrå till 4 rum och kök.

Strandvägen – Välkommen till ett mindre område som ligger precis bredvid kyrkan, med en mindre innergård. Här har alla lägenheter tillgång till egen uteplats eller balkong samt att det finns tvättmöjligheter i varje lägenhet.

Smedjevägen 3-7 - Välkommen till ett mindre område som ligger precis i början av Torup när man kommer från Hyltebruk, med en mindre, bilfri innergård med lekmöjligheter för barnen. Här har alla lägenheter tillgång till egen uteplats eller balkong samt att det finns tvättmöjligheter i varje lägenhet.

Fredrikslundsvägen 7 – Välkommen som senior till mindre markplanslägenheter som ligger utmed vägen som leder upp till ortens äldreboende. Här bor du bekvämt med närhet till centrum, en egen uteplats samt egna tvättmöjligheter. Även ett stenkast till den vackra sjögårdssjön.

Fredrikslunds-, Sjögårds- och Ringvägen – Välkommen till ett mindre område med endast markplanslägenheter med 1-2 rum och kök, beläget i närheten av ortens äldreboende och precis intill sjögårdssjön. Här bor du lugnt och naturnära med egen uteplats och med närhet till allt centrum har att erbjuda.

Gamla Nissastigen 43 – Välkommen till ett flerfamiljshus som ligger utmed vägen. På framsidan av huset finns en stor gräsplan samt en mindre lekplats för barnen. Här erbjuder vi både 1 rok och 2 rok, där samtliga lägenheter har balkong och gemensam tvättstuga i källaren.

Gamla Nissastigen 52 – Välkommen till vårt minsta flerfamiljshus med endast tre lägenheter. Här erbjuder vi två stycken 3 rok samt en 4 rok. Här bor du med närhet till centrum och till bussförbindelser som går precis utanför.

I Torup finner vi bland annat mataffärer, bageri, matställen, vårdcentral, tandläkare samt bibliotek. Dessutom finns både förskola och låg- och mellanstadieskola.

Bussförbindelser: Med Hallandstrafikens buss 401 kan du åka utan byten till både Halmstad och Hyltebruk. Buss 400 går direkt till Hyltebruk. Buss 410 går till Hyltebruk via Kinnared.

Tågförbindelser: Med Krösatågen tar du dig till både Halmstad och Nässjö.  

 

Kyrkvägen, Torup