Hyltebruk

Hyltebruk är centralorten i Hylte Kommun där även vårt kontor är beläget på Storgatan 1. Samhället är ett typiskt brukssamhälle som är uppbyggt kring pappersbruket som en gång har varit världens största tidningspappersbruk.

I Hyltebruk kan vi erbjuda lägenheter i följande områden:

Moss-, Sol- & Dalgatan – Välkommen till vårt största område med ca 100 lägenheter i flerfamiljshus, allt från 1 rok till 4 rok. Alla lägenheter har tillgång till antingen uteplats eller balkong. Här bor många barnfamiljer då innergårdarna är bilfria och så barn kan leka och känna sig trygga här. Här har man även nära till både skola och idrotts-/simhall.

Norra Industrigatan – Välkommen till ett populärt område precis intill centrum med 60 lägenheter, från 1 rok till 3 rok där samtliga har balkong. Lägenhetshusen ligger utmed Norra Industrigatan och har bakom husen stora bilfria ytor för barn att leka på som vetter mot natur och skog. Här har man nära till allt centrum har att erbjuda.

Jehandergatan – Välkommen till ett lugnt, mindre område beläget bakom vårt samt polisens kontor. Här erbjuder vi tvåor eller treor på markplan eller en trappa upp med balkong, även större fyror med både uteplats och balkong. Hiss finns tillgängligt till vissa lägenheter och alla har egna tvättmöjligheter.

Skolgatan – Välkommen som senior till ett lugnt område med en mysig innegård. Här erbjuder vi 2 rok till 4 rok, där alla har tillgång till hiss och egna tvättmöjligheter i lägenheten. Samtliga har tillgång till uteplats eller balkong. Här har man gångavstånd till både ortens äldreboende och till centrum.

Storgatan – Välkommen som senior till ett område nära centrum där lägenheterna ligger utmed Storgatan. Hela byggnaden byggdes om invändigt med hiss och 20 nya lägenheter som stod klara 2015. Här håller lägenheterna hög standard och bekvämligheter så som diskmaskin, tvättmaskin och torktumlare finns i samtliga lägenheter. Allt från mindre 1 rok till större 3 rok finns att tillgå här och alla lägenheter har balkonger som vetter ut mot Järnvägsgatan.

Hässlehultsgatan – Välkommen till ett mindre område med 8 lägenheter som alla är 1 rum och kök, strax utanför centrum. Här bor du i ett villakvarter med närhet till grannar och natur, där samtliga balkonger ger en utsikt över ett litet område med skog som ligger alldeles intill.

Torsgatan - Välkommen till ett mindre område med 14 lägenheter från mindre 1 rok till 2 rok, strax utanför centrum. Här bor du i ett villakvarter med närhet till grannar och natur, där samtliga balkonger ger en utsikt över ett litet område med skog som ligger alldeles intill.

I Hyltebruk finner du mataffärer, bank, vårdcentral, tandläkare, frisörer, restauranger, bibliotek, bio, badhus, sporthall/gym och olika anläggningar för utövning av sportaktiviteter såsom padel, fotboll, volley samt tennis. Dessutom finns 3 förskolor, en låg- och mellanstadieskola samt en låg-, mellan- och högstadieskola.

Bussförbindelser: Med Hallandstrafikens buss 401 kan du åka utan byten in till Halmstad. 

Skolgatan, Hyltebruk

Skolgatan, Hyltebruk